Betegágy bérlés, a biztonságos kényelmért.

Az elektromos betegágy előnyei:

 A beteg és gondozója életét is megkönnyíti az elektromos betegágy. Nem kell többé a beteghez lehajolni, mert az elektromosan állítható ágyat gombnyomással fel lehet emelni a kívánt, ideális magasságig, ahol kényelmesen el lehet végezni a betegápolási feladatokat, úgymint például a pelenkázást, mosdatást, öltöztetést.


Ezen felül a beteget rövid időre egyedül lehet hagyni mert a leesés elleni védelmet nyújtó kétoldali felhúzott oldalrácsok megakadályozzák hogy kiessen. Természetesen ha nincs a rácsokra szükség akkor könynen leereszthetőek, vagy folyamatosan lent tarthatók, ha nincs rá szükség egyáltalán.

 

Elektromos betegágyaink mindegyike négy keréken gördül ezért az ágy könnyen mozdítható, forgatható vagy tolható. Ezzel jobban hozzá tudunk férni a beteghez, ami könyebbé teszi ápolását. A kerekek ipari minőségűek, egyesével fixálhatók, ekkor az ágy nem mozdul el.Bérelhető ágyaink mindegyikének elektromosan, gombnyomásra állítható a fejrésze, akár ülő helyzetig, ezzel önállóság adható a betegnek.

A kapaszkodó rúd is a betegnek segít, hogy önállóan tudjon mozogni, felülni, fordulni, segítségével kevésbé lesz ápolójára szorulva az alapvető mozgások miatt. Bizonyos modelleknél a lábrész is mozgatható, kb. 20 fokig emelhető a bokánál.

Betegágy bérléshez hívjon minket!Betegágy bérlés telefonon. Hívjon bátran, amiben tudunk, segítünk!   06 30 896 26 85 Hétvégén is
  • Megosztás :

KATEGÓRIÁK

MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT

A kívánt művelethez bejelentkezés szükséges! Bejelentkezés

VÉLEMÉNYEK (0)

Még senki sem mondta el véleményét, legyen az első véleményével!